Bliv aktiv

Du kan hjælpe os på flere måder:

1: Like os på Facebook her.

2: Del vores nyheder, videoer, memer og gode argumenter på sociale medier og fortæl om os til andre.

3: Skriv dig op til vores nyhedsbrev.

4: Del vores memer på sociale medier:

Forslag til tekst i opslaget: “De eneste, den stramme danske våbenlov afvæbner, er de lovlydige borgere. Kriminelle vil altid bevæbne sig, hvis de vil – om ikke andet, så med en kniv. Afvæbnede ofre er nu engang lettere at tæske, røve, voldtage og terrorisere… Giv danskerne ret til at kunne forsvare sig effektivt, tillad våben til selvforsvar. RetTilForsvar.dk”

Forslag til tekst i opslaget: “Selvfølgelig virker skydevåben overfor kriminelle. Det er jo derfor, at politiet er bevæbnet. Politiet kan ikke være overalt, hele tiden. Derfor skal danskerne have lov til at kunne beskytte sig selv effektivt. Tillad våben til selvforsvar. RetTilForsvar.dk

Forslag til tekst i opslaget: “Det skal være slut med, at kriminelle ser danskerne som lette ofre. De kriminelle skal frygte de lovlydige, og ikke omvendt. Tillad vandelsgodkendte, våbenuddannede danskere at bære pistol til selvforsvar. RetTilForsvar.dk”

Forslag til tekst i opslaget: “Retten til at forsvare sig med skydevåben kaldes også “Den store ligestiller”, fordi den ligestiller kvinder og mænd, når det gælder fysisk magt. Som den berømte våbensmed Samuel Colt sagde: “Gud skabte manden og kvinden. Løjtnant Colt gjorde dem lige.” Og hvem er mod ligestilling? Ikke mig. Hvor mange overgreb mod kvinder skal der til, førend du vil tillade dem at bære skydevåben til selvforsvar? Læs mere på RetTilForsvar.dk”